Några skolfoto från 60-talet

Skolfoto klass 3: 1963?

Från vänster bakre raden: Eva Persson, Lärarinnan glömt namnet, Christina Söderling, Berne Larsson Krister Sköld, Kerstin Johansson, Arne Turesson, ? , Ylva Olsson, Christina Persson, Jörgen Krantz, Gun-Inger Andersson.
Främre raden: Kalle Jönsson, Karl-Otto ?, Bo-Lennart Olsson, Ronny Mattson

Skolfoto klass 5-6 1965-1966?

Stående bakre raden: Arne Turesson, ? , Rolf Lindqvist, Berndt ?, ? , Rolf Andersson, Henry Jensen, ? , Lars Andersson, ? Mattsson, ?, , ? Ottosson, Gunvor ? , ? , Kerstin Johansson Lärare Ove Håkansson.
Sittande i mitten: Anita Adersjö, Christina Söderling, Ylva Olsson, Cristel Carlsson, Christina Persson, Gun-Inger Andersson, Eva Persson.
Främre raden: Jörgen Svensson, Bert Thell, Karl-Otto ?, Hans Almer , Jörgen Krantz, Berne Larsson, Alf Nilsson Per Lindberg, Christer Sköld , Ronny Mattsson Som sagt vissa namn har jag glömt men komplettera gärna.
Jörgen Krantz

Känner du igen någon så skriv gärna här i Kommentar.

Tillbaka

1 reaktion till “Några skolfoto från 60-talet”

 1. Klass 5-6.
  Jag känner igen dom som har frågetecken på kortet.
  Bakre raden:
  Lars Nordström, Berndt Håkansson, Mats Nilsson, Roland Esbjörnsson, Eva Ljunggren,
  Viveka Ottosson, Eivor Johansson. Främre raden: Karl-Otto Johansson, Sven Almer (inte Hans som är född 1950.) Hans är bror till Sven. Jag är klasskamrat med dom som som är födda 1953 och gick i Finja Skola fram t o m femte klass då jag flyttade till Tyringe. alltså innan kortet togs.

  Marita Olsson gift Nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *