Några skolfoto från 60-talet

Skolfoto klass 3: 1963?

Från vänster bakre raden: Eva Persson, Lärarinnan glömt namnet, Christina Söderling, Berne Larsson Krister Sköld, Kerstin Johansson, Arne Turesson, ? , Ylva Olsson, Christina Persson, Jörgen Krantz, Gun-Inger Andersson.
Främre raden: Kalle Jönsson, Karl-Otto ?, Bo-Lennart Olsson, Ronny Mattson

Skolfoto klass 5-6 1965-1966?

Stående bakre raden: Arne Turesson, ? , Rolf Lindqvist, Berndt ?, ? , Rolf Andersson, Henry Jensen, ? , Lars Andersson, ? Mattsson, ?, , ? Ottosson, Gunvor ? , ? , Kerstin Johansson Lärare Ove Håkansson.
Sittande i mitten: Anita Adersjö, Christina Söderling, Ylva Olsson, Cristel Carlsson, Christina Persson, Gun-Inger Andersson, Eva Persson.
Främre raden: Jörgen Svensson, Bert Thell, Karl-Otto ?, Hans Almer , Jörgen Krantz, Berne Larsson, Alf Nilsson Per Lindberg, Christer Sköld , Ronny Mattsson Som sagt vissa namn har jag glömt men komplettera gärna.
Jörgen Krantz

Känner du igen någon så skriv gärna här i Kommentar.

Tillbaka

2 reaktioner till “Några skolfoto från 60-talet”

 1. Klass 5-6.
  Jag känner igen dom som har frågetecken på kortet.
  Bakre raden:
  Lars Nordström, Berndt Håkansson, Mats Nilsson, Roland Esbjörnsson, Eva Ljunggren,
  Viveka Ottosson, Eivor Johansson. Främre raden: Karl-Otto Johansson, Sven Almer (inte Hans som är född 1950.) Hans är bror till Sven. Jag är klasskamrat med dom som som är födda 1953 och gick i Finja Skola fram t o m femte klass då jag flyttade till Tyringe. alltså innan kortet togs.

  Marita Olsson gift Nilsson

 2. Jag känner igen ”fröken” Ingrid Jeppsson på första fotot. Hon hade ett blått och ett brunt öga och var väldigt omtyckt. Jag tror att hon avled ganska ung.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *