Seriesegrare från Finja

För länge sedan pratade jag med A. Forsell om att jag har ett tidningsurklipp där fotot är taget efter att vi blev seriesegrare. Lovade då att skicka in detta. Årtalet är förmodligen 1962 men kan vara 1961.
Norra Skånes ungdomsserier står det i texten men jag har för mig att just denna serie kallades för Finjaserien.
Tyvärr är två av dem inte med oss längre
Med vänliga hälsningar
Bengt Nilsson

Tillbaka

2 reaktioner till “Seriesegrare från Finja”

  1. ja har en hål låda ut klipp från finja if även många kort med år namn o spelare ska försöka ta hjälp av peppe som har en helt otroligt kom ihåg / Lena

  2. Ett bra fotbollsminne med ett starkt lag. Vi var i olika åldrar och storlekar men spelade bra fotboll. Jag har bara bra minnen från den tiden. Vårt omklädningsrum kallades “Ludan”, där fanns inget vatten eller el. Planen låg mellan skolan och husen vid Pansargatan. Det blev få steg för mig att kunna vara på planen där vi förutom träning och matcher spelade spontant, ofta “tre hörnor straff”.
    //Håkan Malmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *